23/02/2018 Curling-virus

Dank zij de Olumpiese speele in Pjong Tsjang hebbe F’lien en ik ook de curling-sport ontdekt. We hebbe onze eige wedstrijd-kegel, die noemen we Flip.

Ik met Flip, F’lien met d’r bezumpie!

Inmiddels dweilen we zo de hele kamer rond en vegen ondertusse ook nog effe al het vuil op een hoopie! Win-win-situwasie naar wij dachte!

Beregoed Olumpies tiem!

Als we nou niet voor een vet-leren medalje in aanmerking komen, weet ik het nie meer!

16/08/2017 Bakkie gedaan bij Elvis!

Ik en Evelien bij Elvis in Graceland

Vandaag is het 40 jaar geleden dat Elvis Presley overleed. Da’s al zo lang geleje, toen was ik nog niet eens in mekaar gestikt…! Nou waren ik en Evelientje toch in de buurt, dus we hebben effe een bakkie gedaan bij Elvis ze huis op Graceland. Dat lig in de bij mekaar geraapte state van de Amerikanen. In Memvis, Tennisiiiii of zoiets.
Tja, Elvis had left the building zo’n 40 jaar terug, maar je kon nog exact zien hoe hij geleefd had. In zijn huis is alles gebleven zoals het was.
Erg leuk vonden wij de Junglekamer. Daar ken je prima in apenkooien lijkt ons.

In The Jungleroom ken je prima apenkooien!

In die kamer hebben we ook nog kennis gemaakt met Elvis ze beer. Die zat daar met ze gitaar. Toffe gast, hij had alleen geen vetkuif…

Elvis ze beer!

Ik en Flien hebbe een een leuke dag gehad bij Elvis! En oh ja, as dit berichtje fout is aangekome, dan please, return to sender… 😉

Dikke doei vanuit Graceland!

14/06/2017 Blij bij Maja de bij!

Blij bij Maja de bij!

Vandaag hep ik me vaardigheden as imker kunne late zien. Al vroeg hep ik me bije-pakkie aangetrokke en ben bij Maja op de koffie geweest. Maja was met d’r gevolg in onze tuin gaan zitte.

De bijen nog zonder korfje

As goed gastheer hep ik toen maar effen een korfje aangeboden aan de koningin en haar gevolg. Kenne ze wat royaler wonen. Lijkt me beter voor zo’n Royalty!

Samen met imker Anita Neve heb ik een korfje geplaatst

As Maja vanavond netjes in d’r korfje zit met d’r volkie, dan gaan ze uit losjere bij een echte imker. Dan ken ik me gewone shirtje weer an. Voor vandaag hep’k in elk geval BIJzonder veel plezier gehad met alle bije-viendjes!

Blij als een bij!

 

19 februari 2017 Ik kan best af en toe een draakje zijn…!

Ik als draakje!

Wie mij een beetje kent weet dat ik af en toe een draakje kan zijn. Dat bedoelen ze meestal figuurlijk. Nou, vanaf vandaag ben ik ook letterlijk een draakje! Nu alleen nog leren vuurspugen, maar ik mag niet met lucifers spelen van Evelientje…

23/12/2016 Bere-fijne Feestdagen

Mijn kerstwens!

As bij ons de kersboom staat en Mickey Muis hangt aan de piek met ze lampie te zwaaien, dan weet ik het weer zekers: Kerst en Nieuwjaar kome d’r weer an!
Allemaal bere-fijne feesdagen toegewenst names mijn en Evelientje! Oh ja, en past op de flippers bij het afsteken der lawinepijlen….!

14/08/2016 Finding Dory…? Zo gepiept!

Finding Dory

Finding Dory

Finding Dory!? PotverDory, loop ik langs de waterkant, zien ik daar plots Dory zwemmen. Ik zeg; “Joh, weet je wel dat iedereen je probeert te vinden…?!?” Zij zei: “Bla-bla-blup-blup, enzovoort..” Kortom, wist ze effe niet.

Ik met Dory en Nemo

Ik met Dory en Nemo

En die gast van een Nemo wist ook nergens van. Nou ik hep ze maar effe uit de sloot gehaald om te laten zien dat ik ze gevonden hep.  Dus iedereen ken stoppe met zoeke, Dory is gevonden… door mijn!

Dory gevonden!

Dory gevonden!

Bewijs is geleverd...!

Bewijs is geleverd…!

Staan ik overigens daar met Nemo en Dory, landt er meteen een vlieg op die Dory. Tja, verse vis hè! Daar komme vliegen op af…

Dory met vlieg...

Dory met vlieg…

Nou, de mazzel weer! Dikke doei!

Bij Nivea gaan ze wel ééérg ver hoor!

Anti-wat-creme!?!

Anti-wat-creme!?!

Liep ik gistern bij de Etos, wat zien ik daar, een potje met een smeerseltje van Nivea. Nou ja zeg, ze maken het daar wel erg bont. Wat heb ik hun misdaan!?!?
Ik denk dat ik mijn advocaat maar eens inschakel en een claim ga indienen voor smartengeld…

08/08/2016 Als een prins op de erwt!

Ik prinsheerlijk om mijn kleding-troon

Ik prinsheerlijk om mijn kleding-troon

Kenne hullie dat sprookje van die prins op de erwt…? Nee, ik bedoel niet de princes op de erwt, de PRINS op de erwt…!
Nou, da’s dus geen sprookje, want die prins, dat ben ik! 😉
Kijk mij maar eens even zitten op mijn garderobe. Al mij kleding en accessoires op een hoop en ik d’r bovenop!
Wel een beetje een zooitje zo hè!?! Dat vond ik nou ook. Daarom heb ik mijn prinselijke bediendes opdracht gegeven orde in de zaak te scheppen en mijn kledij netjes te sorteren.
Et voilà! Resultaat: twee grote boodschappen tassen vol. Beetje veel, maar wel overzichtelijk. Als ik nou iets aan wil trekken hoef ik maar met mijn flippers te knippen en het is gevonden. Bere-slim hè!

Alles past nou in twee tassen...

Alles past nou in twee tassen…

21/12/2015: Evelientje live bij 3FM Serious Request met galajurkje Ieniemienie

Afgelopen zondag had ik al verteld dat ik voor Evelientje het gala-jurkje van Ieniemienie uit Sesamstraat heb gewonnen. Dat allemaal bij de veiling voor Serious Request bij het Glazen Huis in Heerlen.
Nou heb ik maandag gelijk maar even naar die jongens van 3FM in het Glazen Huis gebeld om te vragen of ik met Evelientje dat jurkje effe op kon komen halen. Geen probleem zeiden de DJ’s! Dussss… ben ik als een malle met Evelientje (oh ja, samen met mijn begeleiding) met de trein naar Heerlen gesjeesd. Daar heb ik toen snel even voor het Glazen Huis geposeerd.

Ik en Evelientje voor het Glazen Huis

Ik en Evelientje voor het Glazen Huis

Daarna heb ik er voor gezorgd dat Evelientje (oh ja, samen met mijn begeleiding) het jurkje van Ieniemienie in ontvangst mocht nemen. En dat live op 3FM-radio, tegelijk live op 101TV en live op de grote TV-schemen in Heerlen waar een paar duizend mensen stonden!
Herman Hofman, toffe DJ van 3FM, was speciaal naar de “Niet-In-De-Winkel-Te-Koop-Winkel” gekomen. Hier lagen alle veilingitems, ook ons Ieniemienie-jurkje uit Sesamstraat.
Speciaal met sjampoepel en lawinepijlen met confetti werd het jurkje aan Evelientje overhandigd.
Bescheiden als ik zelf ben heb ik er nu eens een keer voor gekozen om uit beeld te blijven en deze keer Evelientje in de schijnwerpers te plaatsten. Sympathiek van mij, niewaar?!? ’t Is toch ook bijna Kerst!
Al met al vond men ons verhaal machtig interessant. Nog tijdens de uitzending was mijn website, die genoemd werd, overbelast! 🙂 Haha! Nou, ‘Flien en ik zijn vanaf nu wereldberoemd!

En ik ben blij met mijn galajurk van Ieniemienie!

En ik ben blij met mijn galajurk van Ieniemienie!

20/12/2015: Ook ik steun Serious Request 2015!

Rumpel SR15 kleinVandaag de iPad effe geleend en wat zitten rommelen. Ineens kreeg ik onderstaand berichtje binnen:

Stop met alles wat je aan het doen bent, want voor jou hebben we goed nieuws! Onlangs heb je geboden op het veilingitem Het galajurkje van Ieniemienie (NPOF0006), en bij deze kunnen we je mededelen dat je de hoogste bieder bent. Gefeliciteerd!

Jaja! Het is echt waar, ook deze beer steunt Seriuos Request dit jaar! En het komt goed uit, want ik moes nog een galajurkie voor Evelientje hebbe voor ’t kerstbal. Nou, dat zal me ’n bal worden dit jaar! Ik zeg DIK VOORMEKAAR!
Oh ha, en nou moet ik voor € 260,- de afwas doen en stofzuigen…

19/05/2015 Bere-leuk vliegtuig!

Op een beurs in Zwitserland, waar ze allemaal dure privévliegtuigen verkochten zag ik een tof modelletje staan. Die wil ik wel! Vanaf nu gaan ik es effe flink zeuren tot ik dit kistje in mijn hangaartje hep staan! VRRRROOOOOAAAAAAMMMMMM!

My new ride!?!

My new ride!?!

Mijn goede voornemen voor 2015, meer sport!

Had ik al verteld over mijn goede voornemen van 2015?!? Nee? Nou, ik ben van plan om meer aan sport te gaan doen. Welke sport zal je zeggen!?! Welnu, ik heb een voor mij zéééér passende sport gevonden, RITTERSPORT!
Ik ben even naar de RitterSPORT fabriek in Waldenbuch (D) geweest om me goed te laten “voorlichten”. Dat is vrij aardig gelukt. Voor de komende tijd heb ik voldoende “Sport-attributen”!

Mijn nieuwe "Sport-attributen"

Mijn nieuwe “Sport-attributen”

Nee, dat komt wel goed met mijn goede voornemen!