Rumpel XXX, niet geschikt beneden de 18jr!

Dit bericht is niet geschikt voor jeugdige kijkertjes.

Het hele wasprogram hep ik voor de wasmasjien gezeten...

Het hele wasprogram hep ik voor de wasmasjien gezeten...

Lieve hemel! Wat mij nu weer is overkomen. Me sjurtje in de was! En nog wel m’n lievelings-sjurtje. Ze vonde dat-ie stonk. Niks van waar, ze ruiken hun eigen! Maar toch moest me sjurtje regelrecht de Witte Reus in. Geen enkele smeekbede hielp.

Nou ja, je begrijpt, ik hep van begin tot eind, in m’n blote bere-niksie, voor de wasmasjien gezeten om te kijken hoe of het met me sjurtje ging. Kreeg het op het laatst wel een beetje koud… Nou is ie weer schoon en wordt er hard aan gewerkt om er weer de nodige vlekken op te krijgen. Lukt me doorgaans aardig snel. Zo is me sjurtje gelukkig snel weer de ouwe… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *