21/12/2015: Evelientje live bij 3FM Serious Request met galajurkje Ieniemienie

Afgelopen zondag had ik al verteld dat ik voor Evelientje het gala-jurkje van Ieniemienie uit Sesamstraat heb gewonnen. Dat allemaal bij de veiling voor Serious Request bij het Glazen Huis in Heerlen.
Nou heb ik maandag gelijk maar even naar die jongens van 3FM in het Glazen Huis gebeld om te vragen of ik met Evelientje dat jurkje effe op kon komen halen. Geen probleem zeiden de DJ’s! Dussss… ben ik als een malle met Evelientje (oh ja, samen met mijn begeleiding) met de trein naar Heerlen gesjeesd. Daar heb ik toen snel even voor het Glazen Huis geposeerd.

Ik en Evelientje voor het Glazen Huis

Ik en Evelientje voor het Glazen Huis

Daarna heb ik er voor gezorgd dat Evelientje (oh ja, samen met mijn begeleiding) het jurkje van Ieniemienie in ontvangst mocht nemen. En dat live op 3FM-radio, tegelijk live op 101TV en live op de grote TV-schemen in Heerlen waar een paar duizend mensen stonden!
Herman Hofman, toffe DJ van 3FM, was speciaal naar de “Niet-In-De-Winkel-Te-Koop-Winkel” gekomen. Hier lagen alle veilingitems, ook ons Ieniemienie-jurkje uit Sesamstraat.
Speciaal met sjampoepel en lawinepijlen met confetti werd het jurkje aan Evelientje overhandigd.
Bescheiden als ik zelf ben heb ik er nu eens een keer voor gekozen om uit beeld te blijven en deze keer Evelientje in de schijnwerpers te plaatsten. Sympathiek van mij, niewaar?!? ’t Is toch ook bijna Kerst!
Al met al vond men ons verhaal machtig interessant. Nog tijdens de uitzending was mijn website, die genoemd werd, overbelast! 🙂 Haha! Nou, ‘Flien en ik zijn vanaf nu wereldberoemd!

En ik ben blij met mijn galajurk van Ieniemienie!

En ik ben blij met mijn galajurk van Ieniemienie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *