14/10/2020 In de boot genomen!

Ik en F’lien in de boot

Vandaag dacht ik mooi effe een stukje te gaan varen met F’lintje over de Waddenzee. Ik had in een advertentie een goedkoop bootje gevonden voor een spotprijsje. Ik begrijp nu waarom dit “jacht” zo billijk geprijsd was…

Het water was op! Of eb…

Toen we aankwamen met ons koelboxje gevuld met coole Wicky’s bleek dat we helemaal niet konden gaan varen. Het water was op! Of eigenlijk was het eb, maar ik noem het gewoon op!

Daar zaten we dan…
We waren mooi in de boot genomen!

Ons boottochtje viel daardoor wel figuurlijk maar niet letterlijk in het water. Beetje jammer. We zijn daarna maar weer snel in de rugzak gestapt en hebben ons laten vervoeren over het verder prachtige eiland Texel.

We lieten ons hierna lekker in de rugzak vervoeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *